Werkreis Zuid-Afrika

Ontvang onze nieuwsbrief

 

Bekijk vorige nieuwsbrieven

 

FACEBOOK


CONTACT

Sprinkle vzw
Nattenhaasdonkstraat 3 - 2880 Bornem
Belgie

Chantal De Maeyer
+32 486 36 62 97
chantal@sprinkle.be

Sprinkle vzw is erkend door
de Koning Boudewijnstichting

rekeningnr: BE10 0000 0000 0404
mededeling: 015/0350/00097

ondernemingsnr: 0880.110.989

Na twee jaar Corona kunnen we eindelijk terug naar het Sprinkle Child Centre om te repareren wat kapot is en de banden met het lokaal personeel te versterken. Ons team ginder, en zeker onze lokale manager Patience, hebben uitstekend werk verricht onder zeer moeilijke omstandigheden en gelukkig leven we in een digitale tijd.Maar om de puntjes op de I te zetten en de problemen aan te voelen is een mail of een telefoongesprek toch niet voldoende.Het hele Sprinkle team is ontzettend blij dat het weer min of meer veilig is om te reizen en om de handen uit de mouwen te steken. Er moet worden geschilderd, waterpompen worden gerepareerd, klinken, deuren en speeltuigen vervangen en…en…het zevenkoppig team zal weten wat te doen! We mogen ook weer rekenen op financieel steun van Lions Club Boom om materialen te kopen, waarvoor grote dank.
Last but not least gaat ook onze vaste tandarts Britt mee om alle tanden te verzorgen.Haar inzet betekent veel voor Sprinkle en ze doet dat op zo’n prachtige wijze dat er ondertussen al een paar kinderen tandarts willen worden…wie weet??
Van 20/2 tot 6/3 zijn we ginder aan het werk en kan u onze verhalen lezen op de Sprinkle Facebook pagina.

Wordt dus vervolgd…
 

_
Chantal, 16/02/2022

Reacties zijn gesloten.